Hívjon bizalommal! (+36) 30 249-18-69

Tudnivalók

 

Hogyan foglalhatok a Velencei Regattára?

A programra való jelentkezéshez csak kattintson e honlap Foglalás menüpontjára és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérjük, hogy pontosan adja meg az ott kért információkat! (Az adatokat az Utazási  Szerződés megkötése céljából  kell megadnia.) Az elküldött Foglalást követően ügyintézőnk 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

FONTOS: A foglalásokat legfeljebb 3 munkanapig tudjuk fenntartani, az indulás hetében pedig mindössze 1 napig! Kérjük, hogy ez idő alatt rendezze a befizetését. Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat, mire megérkezik a  részvételi díj, ezért javasoljuk, hogy már a foglalás napján indítsa el átutalását. Természetesen irodáinkban is mindig szívesen várjuk utasainkat! Irodáink elérhetőségeit és nyitvatartási idejét a Kapcsolat menüpont alatt találja. Jelentkezéskor, kérjük, adják meg a nevüket (ahogyan az úti okmányban szerepel!), telefonszámukat (melyen az utazás során is elérhetőek), pontos lakcímüket (irányítószám, város, utca, házszám) e-mail címüket (melyet rendszeresen ellenőriznek), pontos születési dátumaikat (utaslisták és biztosítás miatt kérjük) és utastársaik nevét is.

FONTOS: A jelentkezéskor megadott mobiltelefon egész nap legyen feltöltött és bekapcsolt állapotban, hiszen csoportkísérőnk csak ezen tudja elérni Önöket. Kérjük, indulás előtt győződjenek meg róla, hogy a telefonjuk külföldön is használható-e, automatikusan átáll a külföldi hálózatokra vagy manuálisan kell bekapcsolni. Autóbuszainkon mobiltelefonok töltésére nincs lehetőség! (Célszerű mobil töltőt magukkal hozni, mert egyes éttermekben, bárokban a személyzet szívesen segít - ha van rá lehetőség -  a telefonok töltésében, azonban ehhez kérik a telefon saját hálózati töltőjét.)

 

Hol szállhatok fel az autóbuszra?

A Budapestről  Velencébe induló autóbusz a magyarországi szakaszon az M7-es autópályán halad, így lehetőség nyílik a budapesti indulás helyszínén kívül Székesfehérváron, Siófokon, és Nagykanizsán is csatlakozni a csoporthoz. A vidéki felszállás díja 2.000 Ft, ami a Foglalás menüpontban  - a helyszín megjelölésével -  választható opció. Az adott városon belül a pontos helyszínt az indulás előtti napokban munkatársaink jelezni fogják vidéki felszálló utasaink részére. 


Hogyan tudom befizetni a részvételi díjat?

Utasaink az utazás teljes összegét az alábbi módokon fizethetik be:

  • Banki átutalással,
  • Unicredit bankba történő befizetéssel, 
  • Irodáinkban személyesen,                                                         
  • Bankkártyás fizetéssel weboldalunkon.

Miután számlánkra megérkezett a részvételi díj, e-mailben elküldjük Önnek foglalása dokumentumait:

  • Utazási Szerződés  (Kérjük, figyelmesen nézze át az adatokat, az időpontot és az úttípus leírását is!)
  • Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)  (Az ÁSZF megtalálható weboldalunk láblécében is.)
  • Az indulás előtt 1-3 nappal küldjük el Önöknek az utazáshoz szükséges „Részvételi jegyet” e-mailben. Kérjük, az ott megjelöltek szerint jelenjenek meg a kijelölt felszállási helye(ke)n!
  • Felszálláskor a Részvételi Jegyüket kérheti a Csoportkísérő, ezért kérjük, ne felejtsék otthon! Amennyiben nincs módjuk kinyomtatni, úgy telefonon is bemutatható Csoportkísérőnknek a kért dokumentum. Felhívjuk figyelmüket, hogy az azon található Ügyeleti telefonszám az Önök Csoportkísérőjének elérhetősége az utazás során. Ezt mindenképpen írják fel maguknak!

 
Milyen autóbuszokkal utazunk?

Irodánk minden esetben felsőkategóriás nyugati típusú, emeltszintű autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők, de nem mindig szélesíthetők. 
A jelentkezők létszámától függően elfordulhat emeletes autóbusz is.
 
Kiválaszthatom a buszon a helyemet?

A nagy létszámára való tekintettel az ülőhelyeket indulás előtt néhány nappal tudjuk beosztani, figyelembe véve az egyes nagyobb társaságok méretét. Célunk, hogy a barátok, családtagok minden esetben egymás mellett, vagy egymás közvetlen közelében ülhessenek. Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben az együtt utazók külön-külön foglalnak, nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy ugyanazon az autóbuszon és/vagy egymás közelében tudnak majd ülni. Emiatt javasoljuk, hogy amennyiben többen utaznak együtt, úgy egy foglalást készítsenek.
Fix ülőhelyek foglalására felár ellenében van csak lehetőség!

 
Van a buszon WC?

Az új EU szabványoknak és előírásoknak megfelelően, a legújabb autóbuszokba már nem építenek be WC-t. Azokon a buszokon, ahol van még WC, kényelmi szempontok miatt (a WC közelében ülőknek kellemetlen), valamint technikai okok (a tartályok ürítése és fertőtlenítése speciális előírások szerint történik, s erre az út során nem nagyon van lehetőség) a mosdó nem használható.
3-4 óránként tartunk pihenőket kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni. Érdemes aprópénzt kikészíteni a mosdóhasználathoz! 

 
Mit vigyek magammal az utazásra?

Nem érdemes sok mindent hozni, mert a behajózást követően a buszokra csak este szállunk vissza. Célszerű gondolni arra is, hogy amire Velencében szükségünk van, azt egész nap magunkkal kell vinnünk. Az autóbuszokra hozható párna és takaró, valamint olyan személyes tárgyak, melyek az Önök utazását megkönnyítik és kényelmesebbé teszik. Ezek természetesen fennthagyhatók az autóbuszon.

Az utazás során a buszon felejtett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni! Kérjük, visszaérkezéskor mindenképpen alaposan ellenőrizzék, hogy semmit sem hagytak a buszon! Autóbuszaink akár már pár órával később újabb csoportokat szállíthatnak, így az elhagyott tárgyakat nem biztos, hogy meg fogjuk találni.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy amennyiben csomagjuk nem fér el a kalaptartón vagy a felső poggyásztartóban, úgy kérhetik a csomagok elhelyezését a csomagtérben is. A buszon a közlekedő folyosót szabadon kell hagyni, ott csomagok nem szállíthatóak! 

Mivel a napot szabadtéren, sétával töltik a csoportok, így javasoljuk mindenképpen a kényelmes lábbelit. Bár a Regatta időpontjában általában jó idő van, de a hajókra történő felszállás és a leszállás is pallókon történik, melyek a tengervíztől csúszósakká válnak, így a magas sarkú cipők viselését nem ajánljuk! Érdemes elcsomagolni esernyőt vagy könnyű vízhatlan kabátot, felkészülve az esetleges esőzésre. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt javasoljuk azért egy pulóver csomagolását is, főképp fázósabb Utasaink részére.

 
Milyen papírokra van szükségem a határátlépéshez?

A magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.
"Olaszországba beutazni érvényes útlevéllel vagy érvényes személyi igazolvánnyal (ideiglenes, kártya formátumú személyi igazolvánnyal is) lehetséges."

A friss információkat a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon tudják ellenőrizni.

 
Kiskorú gyermekem kísérővel vagy egyedül utazik. Milyen engedélyek szükségesek ehhez, kell-e egyáltalán ilyen engedély?

A kiskorúak külföldre utazása esetén javasolt, hogy a kiskorú vagy a vele utazó személy vigye magával a szülők (ha csak az egyik szülővel utazik, akkor a másik szülő) magyarul és a meglátogatni szándékozott - illetve a tranzit - ország nyelvén készült, vagy fordítással ellátott hozzájáruló nyilatkozatát a gyermek külföldre utazásához és ottani tartózkodásához.

Amennyiben a hozzájárulási nyilatkozat lefordítása a meglátogatni szándékozott ország nyelvén nehézségekbe ütközik, úgy az angol vagy német fordítás is elegendő lehet. Hivatalos fordítás nem szükséges.

A szülői hozzájárulási nyilatkozat kiállításához nincs egységes uniós formanyomtatvány.
Esetleges további kérdéseikkel forduljon bizalommal Kollégáinkhoz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeiken!
 

KÖZELEG A 2022-ES VELENCEI REGATTA IDŐPONTJA!
 

 

Jöjjön velünk Ön is! Foglaljon MOST!

 


Velence

22 °C

tiszta égbolt
páratartalom: 65 %
szél: 7.2 km/h D
05.28.

19 °C
05.29.

18 °C
05.30.

19 °C
05.31.

17 °C